Suriname Industriële Benodigdheden

„Suriname Supplies“ door AAAgiler GmbH, Duitsland, is de „industriële inrichter“ voor het bloeiende industriële landschap van Suriname, met inbegrip van de snel groeiende olie-, mijnbouw-, maritieme, offshore en bouwindustrie sectoren. Als groothandelaar exporteren wij hoogwaardige industriële benodigdheden, trots voorzien van zowel het label „Made in Germany“ als „Made in Europe,“ wat uitmuntendheid in elk product waarborgt.

Verhoog de efficiëntie van uw industriële activiteiten met onze hoogwaardige benodigdheden, speciaal afgestemd op Suriname.

Suriname levert aan de industrie

Toelevering voor de industrie van Suriname.

DEDE Industrieausstattung, de groothandelsdivisie van AAAgiler GmbH gevestigd in Duitsland, is trots op haar rol als Duitse exporteur van eersteklas industriële benodigdheden. Onze toewijding is om te voldoen aan de unieke eisen van de dynamische olie-industrie van Suriname. Vervaardigd met precisie en betrouwbaarheid die synoniem zijn met Duitse techniek, bieden onze industriële benodigdheden een naadloze fusie van geavanceerde technologie en nauwgezette aandacht voor detail. In het veeleisende landschap van de olie-, offshore- en mijnbouwindustrieën, waar duurzaamheid en veiligheid van het grootste belang zijn, exporteren wij robuuste en duurzame oplossingen die zijn afgestemd op de uitdagingen

Ons interdisciplinaire wereldwijde team bestaat uit ingenieurs, zakelijke professionals en aspirant-wetenschappers, toegewijd aan het verstrekken van uitgebreid technisch advies. Bijna al onze teamleden spreken vloeiend Engels en Duits, een paar daarnaast Frans en een aantal heeft een Indiase achtergrond. In samenwerking met onze gespecialiseerde leveranciers zorgen we ervoor dat zelfs de meest ingewikkelde vragen snel worden aangepakt. We brengen de nieuwste Industry 4.0 en op maat gemaakte AI-oplossingen naar de industrie van Suriname, zodat u voorop kunt blijven lopen op het gebied van efficiëntie en productiviteit.

Cutting-Edge Technologie: Blijf voorop met onze technologische oplossingen, waaronder de nieuwste innovaties op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (AI) en Industry 4.0. Van olievelden met duizenden sensoren die enorme hoeveelheden gegevens genereren tot op maat gemaakte AI-oplossingen, wij geven uw operaties kracht met toonaangevende technologie.

Optimalisatie van Olie- en Gasproductie door Innovatieve

Simulaties Ons platform revolutioneert olie- en gasproductie door datagestuurde en op natuurkunde gebaseerde simulaties te integreren voor uitgebreide grootschalige projecten. Door het uitvoeren van meerdere scenario’s maken we nauwkeurige voorspellingen voor de toekomst mogelijk. In een olieveld genereren duizenden sensoren voortdurend gegevens. Deze gegevens kunnen onregelmatigheden vertonen, zoals ontbrekende of onjuiste waarden, ruis en variaties in bemonsteringstijden en -snelheden. Het genereren van hoogwaardige gegevens is cruciaal om een diepgaand begrip te krijgen van de natuurkunde van het onderliggende reservoir en het productienetwerk, voordat het kan worden gebruikt voor verbeterde processen.

Suriname Supplies biedt oplossingen op maat en aangepaste industriële benodigdheden

In samenwerking met een uitgebreid netwerk van leveranciers en fabrikanten in Duitsland en Europa bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor het industriële landschap van Suriname. Erkennend aan de diverse eisen van de olie- en offshore-industrie, bieden wij een uitgebreid assortiment industriële benodigdheden, elk ontworpen om specifieke uitdagingen aan te pakken.

Naleving van internationale normen Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit over grenzen. Wij houden ons aan de hoge normen die zijn gesteld door de Europese Unie (EU) en Duitsland om werknemers en het milieu te beschermen. Wees gerust, onze industriële benodigdheden voldoen en overtreffen vaak internationale normen, en waarborgen naleving en veiligheid in elk aspect van uw activiteiten in Suriname.

Responsief technisch klantondersteuningsteam Als snelgroeiende industriële groothandel stellen wij klanttevredenheid voorop. Ons responsieve technische verkoopteam staat klaar om u bij elke stap te ondersteunen, met op maat gemaakte oplossingen en begeleiding om aan uw unieke behoeften te voldoen. Werk met ons samen en ervaar de kracht van Duitse kwaliteit.

Industriële benodigdheden aangeboden door Suriname Supplies Beschermende werkkleding:

Zorg voor de veiligheid van uw personeel met ons uitgebreide assortiment beschermende werkkleding.

 • Chemische bescherming: Onze werkkleding kan worden uitgerust met speciale materialen om betrouwbare bescherming te bieden tegen chemische gevaren.
 • Hitte- en vlammenbescherming: Onze kleding is ontworpen om te beschermen tegen hitte en vlammen, cruciaal in omgevingen met hoge temperaturen en vonken.
 • Arc Flash Protection: Onze werkkleding bevat beschermende mechanismen om te beschermen tegen de gevaren van lichtflitsen.
 • Machinebescherming: Onze kleding biedt bescherming tegen bewegende delen en potentiële gevaren bij het werken met machines.
 • Lassersbescherming: Speciaal ontworpen kleding om vonken en lasspatten af te weren tijdens laswerkzaamheden. Antistatisch: Kleding om het risico op elektrostatische ontladingen in relevante werkomgevingen te verminderen.
 • Waarschuwingsbescherming: Hoog zichtbare werkkleding om zichtbaarheid te garanderen in druk verkeer of bij slechte verlichting.
 • Weer- / Zonbescherming: Onze werkkleding biedt betrouwbare weer- en UV-bescherming, geschikt voor uitdagende offshore omgevingen. Aangepaste industriële benodigdheden: Suriname Supplies biedt oplossingen op maat om aan uw unieke industriële behoeften te voldoen, waaronder niet-corroderende FRP-structuren en -onderdelen voor boorplatforms.
Vuurvaste overall voor warm weer
Vuurvaste overall voor warm weer, speciaal ontwikkeld voor de offshore-industrie, stof met een UPF-waardering van 40+ om 98% van de UV-stralen te blokkeren.

Markeringen en labels: Verbeter veiligheid en workflow met onze hoogwaardige vloermarkeringen en labels, voorzien van barcodes voor efficiënte tracking.

Suriname Industriële Benodigdheden
Suriname Industriële Benodigdheden

Vluchtroutemarkeringen: Fluorescerende, ook wel glow-in-the-dark markeringen, geschikt voor offshore- en industriële omgevingen.

Speciale lijmen / Plakbanden: Industriële lijmen voor effectieve hechting in verschillende processen, inclusief onderwater toepassingen.

Speciale technische chemicaliën en reinigingsmiddelen: Technische chemicaliën en reinigingsmiddelen voor industriële apparatuur, machines, faciliteiten en voertuigen. Ontdek onze premium producten in een reeks verpakkingsmogelijkheden afgestemd op uw specifieke behoeften. Kies uit PET- en stalen flessen, beschikbaar in zowel ronde als doseervormen, variërend van 10 ml tot 1 liter. Voor grotere hoeveelheden kunt u onze PE-kanisters verkennen in formaten van 4 l en 25 l. Industriële toepassingen worden bediend met onze stalen vaten, variërend van 60 tot 200 liter. Heeft u grote hoeveelheden nodig? Kies voor onze IBC’s met een capaciteit van 1000 liter. Geniet van flexibiliteit en variëteit – onze verpakkingsoplossingen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw eisen. Ervaar topkwaliteit in verpakking die voldoet aan en overtreft uw verwachtingen.

Additieven: Diverse additieven voor benzine, diesel en LP-gassystemen, inclusief die voor zwembadonderhoud.

Professionele reinigers: Een scala aan reinigingsproducten voor verschillende toepassingen, waaronder industriële en machine reinigers, desinfecterende reiniger, remreiniger, padreiniger, openhaard- en ovenreiniger en meer. Openhaard- en Ovenkachel Reiniger

Professionele reiniger voor Guyana
Professionele reiniger voor Guyana

Werkmatten en Boorplatformmatten: Ergonomische en oliebestendige matten voor een comfortabele en veilige werkomgeving, inclusief boormatten voor boorplatforms.

Anti-Slip Oplossingen: Oplossingen voor vloeren, trappen, ladders en leuningen om een veilige werkomgeving te bevorderen, met gespecialiseerde opties voor de offshore-industrie.

Anti-Vibratie Oplossingen: Producten om trillingen te minimaliseren en een soepele werking te garanderen, ter bescherming van zowel apparatuur als personeel.

Oplossingen voor Geluidsbescherming: Materialen en technologieën om een stillere werkomgeving te creëren.

Transportkarren, Transportkarren voor Lange Goederen en Vorkheftruckbijlagen: Oplossingen om intern transport eenvoudiger te maken. Speciale Opslagbenodigdheden: Rekken, planken en containers om de opslagcapaciteit te maximaliseren en de organisatie te handhaven. Veelzijdige rekken voor pallets of buizen, ontworpen voor duurzaamheid en kracht.

Robuuste producten: Stevige oplossingen voor het hanteren of tillen van lange en zware voorwerpen.

Bouwmaterialen: Til uw bouwprojecten naar een hoger niveau met ons uitgebreide assortiment hoogwaardige bouwmaterialen. Van duurzame materialen tot geavanceerde gereedschappen bieden wij alles wat u nodig heeft voor een naadloze bouwervaring. Onze producten voldoen aan de hoogste normen, waarbij betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid op elke bouwplaats worden gegarandeerd. Werk samen met ons voor uitmuntendheid in Baubedarf – waar kwaliteit samensmelt met bouwinnovatie.

Crèmes voor Huid- en Zonbescherming: Gepersonaliseerde oplossingen voor huidbescherming tegen zon en chemicaliën.

Huidreiniging: Voor het effectief verwijderen van hardnekkige of sterk aanhechtende vervuiling veroorzaakt door:

 • Synthetische hars, nitro- en diepdrukinkten
 • Diverse lijmen, afdichtingsmaterialen
 • Oliën, vetten, teer, bitumen
 • PU-schuimen, grafiet, harsen, roet

Industriële Meubels: Duurzaam en functioneel industrieel meubilair, inclusief stoelen.

Roosters, Hekken, Barrières en Poorten: Hoogwaardige stalen of FRP-roosters en barrières voor veiligheid en toegangscontrole. Indien we geen geschikte oplossing bij de hand hebben, zijn we toegewijd aan het zoeken naar nieuwe leveranciers om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw operaties te verbeteren met ongeëvenaarde industriële benodigdheden, die nieuwe normen stellen voor uitmuntendheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Ervaar de kracht van Duitse kwaliteit ter ondersteuning van de industriële sector van Suriname.

Offshore steigers inclusief installatie: Offshore steigers verwijzen naar het tijdelijke kader dat wordt opgericht rond structuren of schepen in maritieme omgevingen zoals booreilanden, platforms of schepen. Ze dienen verschillende doelen, zoals het verschaffen van toegang voor onderhoud, reparatie, inspectie of bouwactiviteiten. De installatie van offshore steigers vereist een nauwgezette planning, het naleven van veiligheidsvoorschriften en gespecialiseerde apparatuur vanwege de uitdagende omgeving. Offshore steigerinstallatie vereist vakkundig personeel met expertise in tuig-, las- en constructietechnieken en kennis van maritieme veiligheidsprotocollen.

Smeermiddelen: Motoroliën, tandwieloliën, hydraulische oliën, industriële oliën en meer Made in Germany!

Onze smeermiddelen zijn verkrijgbaar in de volgende verpakkingsgrootten: • Ronde flessen van 500 ml of 1000 ml • PE-kanisters van 4 l en 25 l • Stalen vaten van 60 – 200 liter • IBC van 1000 liter

Motoroliën: SAE 0 W 20, SAE 0 W 30, SAE 0 W 40, SAE 5 W 20, SAE 5 W 30, SAE 5 W 40, SAE 5 W 50, SAE 10 W 30, SAE 10 W 40, SAE 10 W 60, SAE 15 W 30 en SAE 15 W 40

Tandwieloliën: SAE 80 W 90 GL4, SAE 80 W 90 GL5, SAE 75 W 80, SAE 75 W 90, SAE 85 W 90 LS, SAE 85 W 140 GL-5 en SAE 75 W 93

Automatische Transmissievloeistof: Dexron II, Dexron III, ATF X6 en ATF X7

Oliën voor Bedrijfsvoertuigen: SAE 10 W 30, SAE 10 W 40, SAE 15 W 40, SAE 15 W 40 LA, SAE 5 W 30 HC – LS en SAE 20 W 50

Hydraulische Oliën: HLP 10, HLP 15, HLP 22, HLP 32, HLP 46 HLP 68 en HLP 100

Industriële Oliën Glij- en Bedbaanolie, Sprayoliën, Compressoroliën, Bekistingsoliën, Snijoliën en Slijpolieën

Remvloeistoffen: DOT 4, DOT 5.1

Motorolie voor Motoren: SAE 10 W 40, SAE 15 W 40, SAE 5 W 50 SAE 20 W 50 Gemengde Olie minerale, Gemengde Oliën Semi-Synthetisch en Gemengde Olie Volledig Synthetisch